Wraps met hüt­ten­kä­se en spi­na­zie

Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan.

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Heerlijke, lichte wraps die ook nog eens zo op tafel staan. 4 personen
2 49

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.
  2. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip de tuinkers boven de Hüttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout. Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groente in reepjes. Meng met de spinazie.
  3. Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hüttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.

variatietip:

Vervang als variatie de Hüttenkäse door eenzelfde hoeveelheid Hüttenkäse Bieslook Peterselie (bakje 175 g, Danone), laat dan de tuinkers weg.

video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 11 2015

Wraps met hüttenkäse en spinazie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met hüt­ten­kä­se en spi­na­zie

1
1
  • 4 eieren

Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten.

Ei koken

Instructievideo

01:51 min.

2
2
  • 4 tortillawraps

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 1 bakje tuinkers
  • 400 g hüttenkäse

Knip de tuinkers boven de Hüttenkäse, meng het en breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 250 g cherrytomaten
  • 250 g gegrilde groentemix
  • 100 g babyspinazie

Halveer de tomaten en snijd de gegrilde groenten in reepjes. Meng met de spinazie.

5
5

Verdeel de wraps over 4 borden. Bestrijk met de Hüttenkäse en verdeel de salade en eieren erover. Breng op smaak met peper.

variatietip:

Vervang als variatie de Hüttenkäse door eenzelfde hoeveelheid Hüttenkäse Bieslook Peterselie (bakje 175 g, Danone), laat dan de tuinkers weg.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.