Broc­co­li-erw­ten­pas­ta met ham en pes­to

Verse pasta en pesto: het blijft een goede combinatie!

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
    • 15 min. bereiden
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Verse pasta en pesto: het blijft een goede combinatie! 4 personen
2 46

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op. Verwarm 2 el van de opgevangen olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de laatste minuut de artisjokken toe. Schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Snijd ondertussen de rauwe ham in reepjes. Kook de groentepasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Meng de pasta, pesto, ham en de rest van de opgevangen olie door de champignonmix. Verdeel over de borden en serveer.

serveertip:

Lekker met Parmezaanse kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Broccoli-erwtenpasta met ham en pesto

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broc­co­li-erw­ten­pas­ta met ham en pes­to

1
1
  • 190 g gemarineerde artisjokharten

Laat de artisjokharten uitlekken en vang de olie op.

2
2
  • 400 g Italiaanse champignonroerbakmix

Verwarm 2 el van de opgevangen olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

3
3

Voeg de laatste minuut de artisjokken toe. Schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 150 g boeren rauwe ham

Snijd ondertussen de rauwe ham in reepjes.

5
5
  • 500 g verse groentepasta broccoli & erwten

Kook de groentepasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

6
6
  • 125 g verse groene pesto

Meng de pasta, pesto, ham en de rest van de opgevangen olie door de champignonmix. Verdeel over de borden en serveer.

serveertip:

Lekker met Parmezaanse kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.