Ge­vul­de pom­poen­soep

Dit is herfst in een kommetje.

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht Dit is herfst in een kommetje. 4 personen
2 36

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de champignons in kwarten. Was de prei en snijd deze in ringen. Verhit 2 el olie in een grote pan en bak de champignons en prei 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de zakken pompoensoep toe en laat 5 min. zachtjes koken.
  2. Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en roer door de soep. Verwarm 3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 800 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

Gevulde pompoensoep

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de pom­poen­soep

1
1
  • 250 g kastanjechampignons
  • 1 prei

Snijd de champignons in kwarten. Was de prei en snijd deze in ringen.

2
2
  • 2 el arachideolie
  • 1140 ml pompoensoep

Verhit de olie in een grote pan en bak de champignons en prei 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de zakken pompoensoep toe en laat 5 min. zachtjes koken.

3
3
  • 175 g zalmfilets

Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en roer door de soep. Verwarm 3 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.