Noe­delsoep met bief­stuk & pak­soi

Upgrade je soep met biefstuk!

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Upgrade je soep met biefstuk! 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrooi de biefstuk royaal met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix in 5 min. op hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Breng ondertussen de bouillon aan de kook en voeg de mie toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met de woksaus sweet & sour en de azijn. Snijd de paksoi fijn en verdeel met de gebakken champignons over 4 ruime kommen. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Verdeel de mie, bouillon en biefstukreepjes over de groenten.

combinatietip:

Lekker met koriander en 1 in dunne ringetjes gesneden rode peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 2.535 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 9 2015

Noedelsoep met biefstuk & paksoi

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­delsoep met bief­stuk & pak­soi

1
1
  • 300 g biefstuk
  • 2 el arachideolie

Bestrooi de biefstuk royaal met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk in 8 min. goudbruin. Keer halverwege.

2
2

Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten.

3
3
  • 400 g champignonroerbakmix

Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix in 5 min. op hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 2 liter runderbouillon (van tablet)
  • 250 g fijne mienestjes
  • 100 ml woksaus sweet & sour
  • 6 el azijn

Breng ondertussen de bouillon aan de kook en voeg de mie toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met de woksaus sweet & sour en de azijn.

5
5
  • 1 paksoi

Snijd de paksoi fijn en verdeel met de gebakken champignons over 4 ruime kommen. Snijd de biefstuk in dunne reepjes.

6
6

Verdeel de mie, bouillon en biefstukreepjes over de groenten.

combinatietip:

Lekker met koriander en 1 in dunne ringetjes gesneden rode peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.