Pad thai met peul­tjes en ome­let

Een echt Thais gerecht zo uit je Hollandse keuken.

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht Een echt Thais gerecht zo uit je Hollandse keuken. 2 personen
2 25

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Week de noedels uit de cooking set 10 min. in warm water. Giet af in een vergiet. Snijd ondertussen de koriander fijn. Klop voor de omelet de eieren los met de helft van de koriander. Voeg de bosui en de helft van de chilivlokken uit de cooking set toe.
  2. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het eimengsel erin. Roer door, doe de deksel op de pan en bak 6 min. op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok, voeg de peultjes toe en bak 1 min. Voeg de noedels, phad thai saus, de helft van de taugé en eventueel de rest van de chilivlokken toe en wok nog 4 min.
  3. Snijd de omelet in reepjes. Schep de noedels op een schaal, verdeel de omeletreepjes en rest van de taugé erover. Garneer met de rest van de koriander en cashewnoten uit de cooking set.

serveertip:

Lekker met partjes limoen.

video

Ome­let bak­ken

Kookles - 04:14 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 104 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 2.725 mg
  • vezels 6 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 9 2015

Pad thai met peultjes en omelet

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pad thai met peul­tjes en ome­let

1
1
  • 300 g phad thai cooking set

Week de noedels uit de cooking set 10 min. in warm water. Giet af in een vergiet.

2
2
  • 15 g koriander
  • 4 eieren

Snijd ondertussen de koriander fijn. Klop voor de omelet de eieren los met de helft van de koriander.

3
3

Voeg de bosui en de helft van de chilivlokken uit de cooking set toe.

4
4
  • 1 el arachideolie

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het eimengsel erin. Roer door, doe de deksel op de pan en bak 6 min. op middelhoog vuur.

Omelet bakken

Instructievideo

04:14 min.

5
5
  • 1 el arachideolie
  • 200 g peultjes

Verhit ondertussen de olie in een wok, voeg de peultjes toe en bak 1 min.

6
6
  • 62½ g taugé

Voeg de noedels, phad thai saus, de taugé en eventueel de rest van de chilivlokken toe en wok nog 4 min.

7
7
  • 62½ g taugé

Snijd de omelet in reepjes. Schep de noedels op een schaal, verdeel de omeletreepjes en de taugé erover.

8
8

Garneer met de rest van de koriander en cashewnoten uit de cooking set.

serveertip:

Lekker met partjes limoen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.