Ge­bak­ken ap­pel­part­jes met fi­ve spi­ce

Geef appel een Chinees tintje en je wil nooit meer anders.

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Geef appel een Chinees tintje en je wil nooit meer anders. 4 personen
3 9

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in partjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelpartjes 4 min. op middelhoog vuur. Voeg 1 el honing en 1 tl five spice toe en bak nog 1 min. op hoog vuur.

combinatietip:

Lekker bij zuurkoolstamppot of varkensvlees.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • koolhydraten 20 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 2 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Gebakken appelpartjes met five spice

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­bak­ken ap­pel­part­jes met fi­ve spi­ce

1
1
  • 4 elstar appels

Snijd de appels in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in partjes.

2
2
  • 10 g boter

Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelpartjes 4 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 1 el honing
  • 1 tl five spice (specerijenmelange)

Voeg de honing en five spice toe en bak nog 1 min. op hoog vuur.

combinatietip:

Lekker bij zuurkoolstamppot of varkensvlees.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.