Meer­gra­nen­pan­nen­koe­ken met groen­ten

Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten.

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten. 4 personen
3 27

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de helft van de kokosolie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg het fijngehakt en de chilisaus de laatste 2 min. toe. Houd warm onder een deksel.
  3. Verhit in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag elk ½ el van de rest van de kokosolie. Schenk in elke pan ¼ deel van het beslag. Bak de pannenkoeken in 3 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.
  4. Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en vouw dubbel. Besprenkel met wat extra chilisaus en garneer met de koriander.

combinatietip:

Lekker met limoenpartjes en in dunne ringetjes gesneden bosui.

video

Pan­nen­koe­ken bak­ken

Instructievideo - 02:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 510 mg
  • vezels 11 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 8 2015

Meergranenpannenkoeken met groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meer­gra­nen­pan­nen­koe­ken met groen­ten

1
1
  • 175 g kant-en-klare mix voor meergranenpannenkoeken
  • 400 ml melk

Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pannenkoeken bakken

Instructievideo

02:02 min.

2
2
  • 2 el kokosolie
  • 600 g oosterse wokgroente
  • 350 g vega fijngehakt
  • 100 ml zoete chilisaus

Verhit de helft van de kokosolie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg het fijngehakt en de chilisaus de laatste 2 min. toe. Houd warm onder een deksel.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

3
3
  • 2 el kokosolie

Verhit in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag elk ½ el van de kokosolie. Schenk in elke pan ¼ deel van het beslag.

4
4

Bak de pannenkoeken in 3 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.

5
5
  • 15 g koriander

Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en vouw dubbel. Besprenkel met wat extra chilisaus en garneer met de koriander.

combinatietip:

Lekker met limoenpartjes en in dunne ringetjes gesneden bosui.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.