Spa­ghet­ti met spi­na­zie, ge­hakt­bal­le­tjes en to­maat

Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.

(148)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem. 4 personen
3 148

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes en hete bouillon in een ruime soeppan.
  2. Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.
  3. Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 970 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2015 nr. 08 - Pasta!, Receptkaarten Allerhande 8 2015

Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met spi­na­zie, ge­hakt­bal­le­tjes en to­maat

1
1
  • 250 g spaghetti
  • 400 g spinazie
  • 2 el tomatenpuree
  • 275 g rundersoepballetjes
  • 600 ml hete kippenbouillon

Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes en hete bouillon in een ruime soeppan.

2
2

Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.

3
3
  • 250 g cherrytomaten

Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.