Pas­ta & ge­hakt met mos­terd-dra­gon­saus

Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie!

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht Hollandse balletjes door Italiaanse pasta: een topcombinatie! 4 personen
3 40

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe en de laatste minuut de tuinerwten.
  3. Giet de pasta en groenten af en vang een kopje van het kookvocht op. Doe alles terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
  4. Schep de pasta in een diepe schaal en verdeel de gehaktballetjes erover.
video

Spa­ghet­ti ko­ken

Instructievideo - 01:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 17 g
  • natrium 150 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 7 2015

Pasta & gehakt met mosterd-dragonsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta & ge­hakt met mos­terd-dra­gon­saus

1
1
  • 1 el arachideolie
  • 12 Hollandse gehaktballetjes

Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin.

2
2
  • 300 g tagliatelle

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan.

Spaghetti koken

Instructievideo

01:46 min.

3
3
  • 450 g broccoliroosjes
  • 150 g tuinerwten

Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe en de laatste minuut de tuinerwten.

4
4

Giet de pasta en groenten af en vang een kopje van het kookvocht op.

5
5
  • 4 el Limburgse mosterd
  • 250 ml kookroom
  • 2 el dragon

Doe alles terug in de pan en roer de mosterd, kookroom en dragon erdoor. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.

6
6

Schep de pasta in een diepe schaal en verdeel de gehaktballetjes erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.