Rog­ge­brood met Hol­land­se nieu­we

Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is?

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje Hup Holland hup! Wedden dat deze tapas van eigen bodem het eerst op is? 18 stuks
2 3

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.
  2. Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.
  3. Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 235 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Roggebrood met Hollandse nieuwe

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rog­ge­brood met Hol­land­se nieu­we

1
1
  • 1 bosui
  • 2 Hollandse Nieuwe (haringen)

Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.

2
2
  • 2 el kappertjes
  • 250 g aardappelsalade

Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.

3
3
  • 250 g Fries roggebrood
  • 1 bakje tuinkers

Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.