Chef met Lefs bief­stuk­sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze biefstuksalade van Chef met Lef.

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze biefstuksalade van Chef met Lef. 4 personen
2 16

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijden bruin. Verdeel ondertussen de jonge bladsla met rucola samen met de licht pittige kiemgroente in een schaal. Voeg de maiskorrels en de gebakken biefstukreepjes toe en schep het geheel om met de honing-mosterddressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 225 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
bloggerrecepten

Chef met Lefs biefstuksalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Chef met Lefs bief­stuk­sa­la­de

1
1
  • 2 el olijfolie
  • 300 g biefstukreepjes

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijden bruin.

2
2
  • 300 g jonge bladsla-rucolamelange
  • 60 g licht pittige kiemgroente

Verdeel ondertussen de jonge bladsla met rucola samen met de licht pittige kiemgroente in een schaal.

3
3
  • 300 g maiskorrels
  • 3 el honing-mosterddressing
  • 3 el honing-mosterddressing

Voeg de maiskorrels en de gebakken biefstukreepjes toe en schep het geheel om met de honing-mosterddressing.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.