Prê­t à Preg­nants Mexi­caan­se sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze Mexicaanse salade van Janine van Prêt à Pregnant.

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze Mexicaanse salade van Janine van Prêt à Pregnant. 4 personen
2 9

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gekruide gehaktballetjes goudbruin. Snijd vervolgens de gegrilde paprikamix en de gehaktballetjes in stukjes. Doe de kidneybonen, gegrilde paprika en gehaktballetjes in stukjes in een kom. Schep om met de waterkers en yoghurtdressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 740 mg
  • vezels 13 g
Tags
Ook te zien in
bloggerrecepten

Prêt à Pregnants Mexicaanse salade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Prê­t à Preg­nants Mexi­caan­se sa­la­de

1
1
  • 3 el olijfolie
  • 220 g gekruide gehaktballetjes

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gekruide gehaktballetjes goudbruin.

2
2
  • 500 g gegrilde paprikamix

Snijd vervolgens de gegrilde paprikamix en de gehaktballetjes in stukjes.

3
3
  • 660 g kidneybonen

Doe de kidneybonen, gegrilde paprika en gehaktballetjes in stukjes in een kom.

4
4
  • 80 g waterkers
  • 4 el yoghurtdressing

Schep om met de waterkers en yoghurtdressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.