Beau­ty­labs Azi­a­ti­sche sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de Aziatische salade van Beautylab.

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch lunch Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de Aziatische salade van Beautylab. 4 personen
2 19

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de radijs zorgvuldig in dunne plakjes. Bak de biefstuk ongeveer 7 minuten en snijd in reepjes. Doe de babyspinazie, gesneden radijs, sojabonen en peen julienne in een schaal. Voeg de pittige kiemgroenten, Atsina cress, taugé, gebakken biefstuk, koriander en sojasaus toe en meng door elkaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 1.210 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
bloggerrecepten

Beautylabs Aziatische salade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Beau­ty­labs Azi­a­ti­sche sa­la­de

1
1
  • 120 g radijsjes
  • 300 g biefstuk

Snijd de radijs zorgvuldig in dunne plakjes. Bak de biefstuk ongeveer 7 minuten en snijd in reepjes.

Tip: Houd wat biefstukreepjes over voor garnering.

2
2
  • 200 g babyspinazie
  • 175 g sojabonen
  • 150 g peen julienne

Doe de babyspinazie, gesneden radijs, sojabonen en peen julienne in een schaal.

3
3
  • 60 g pittige kiemgroente
  • 1 el Atsina Cress
  • 70 g taugé
  • 8 g koriander
  • 5 el sojasaus

Voeg de pittige kiemgroenten, Atsina cress, taugé, gebakken biefstuk, koriander en sojasaus toe en meng door elkaar.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.