Food Ban­dits’ ge­va­ri­eer­de sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits.

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits. 4 personen
3 14

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de gegrilde aubergine en courgette 5 min. in een pan op laag vuur. Snijd de vijgen in partjes. Doe de eikenbladslamelange, verwarmde groenten en gedroogde tomaten in een saladeschaal. Meng hierdoor de kiemgroente, mediterrane pijnboompittenmix en ¾ van de vijgen. Hussel het geheel goed door met de balsamicodressing en top de salade af met de rest van de vijgen. Bon appétit!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 330 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
bloggerrecepten

Food Bandits’ gevarieerde salade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Food Ban­dits’ ge­va­ri­eer­de sa­la­de

1
1
  • 250 g gegrilde aubergine
  • 250 g gegrilde courgette

Verwarm de gegrilde aubergine en courgette 5 min. in een pan op laag vuur.

2
2
  • 8 vijgen

Snijd de vijgen in partjes.

3
3
  • 200 g eikenbladslamelange
  • 150 g gedroogde tomaten

Doe de eikenbladslamelange, verwarmde groenten en gedroogde tomaten in een saladeschaal.

4
4
  • 60 g milde kiemgroente
  • 40 g mediterrane pijnboompittenmix

Meng hierdoor de kiemgroente, mediterrane pijnboompittenmix en ¾ van de vijgen.

5
5
  • 3 el balsamicodressing

Hussel het geheel goed door met de balsamicodressing en top de salade af met de rest van de vijgen. Bon appétit!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.