He­al­thy Li­ving In Heels’ spi­na­zie-kip­sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze spinazie-kipsalade van Healthy Living In Heels.

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze spinazie-kipsalade van Healthy Living In Heels. 4 personen
3 44

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Begin met het koken van de sperziebonen in een pan met kokend water. Bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten en mix met de babyspinazie, kiemgroente, gerookte kip en sperziebonen in een schaal. Schaaf de manchego in plakjes, houd wat achter en voeg de rest samen met de pijnboompitten toe aan de salade. Mix het geheel met de honing-mosterd dressing en top de salade af met de rest van de manchego.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
bloggerrecepten

Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

He­al­thy Li­ving In Heels’ spi­na­zie-kip­sa­la­de

1
1
  • 250 g sperziebonen

Begin met het koken van de sperziebonen in een pan met kokend water. Bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 250 g cherrytomaten
  • 200 g babyspinazie
  • 120 g licht pittige kiemgroente
  • 300 g gerookte kipfilet

Halveer de cherrytomaten en mix met de babyspinazie, kiemgroente, gerookte kip en sperziebonen in een schaal.

3
3
  • 130 g manchego
  • 100 g pijnboompitten

Schaaf de manchego in plakjes, houd wat achter en voeg de rest samen met de pijnboompitten toe aan de salade.

4
4
  • 4 el verse honing-mosterddressing

Mix het geheel met de honing-mosterd dressing en top de salade af met de rest van de manchego.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.