Your Litt­le Black Books boe­ren­kool­sa­la­de

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de boerenkoolsalade van Your Little Black Book.

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de boerenkoolsalade van Your Little Black Book. 4 personen
1 11

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de kip in stukken en gril in de grillpan goudbruin en gaar. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Meng de babyboerenkool en jonge bladsla-rucolamelange in een schaal. Voeg de gegrilde aubergine, cherrytomaten, gegrilde kip en verse kikkererwtenkiemen toe aan de bladsla-boerenkoolmix. Maak de salade af met het Parmezaanse kaasschaafsel en de verse caesar-sladressing. Meng goed door elkaar en serveer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Ook te zien in
bloggerrecepten

Your Little Black Books boerenkoolsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Your Litt­le Black Books boe­ren­kool­sa­la­de

1
1
  • 320 g kipfilet

Snijd de kip in stukken en gril in de grillpan goudbruin en gaar.

2
2
  • 250 g cherrytomaten
  • 160 g babyboerenkool
  • 80 g jonge bladsla-rucolamelange

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Meng de babyboerenkool en jonge bladsla-rucolamelange in een schaal.

3
3
  • 250 g gegrilde aubergine
  • 175 g kikkererwtenkiemen

Voeg de gegrilde aubergine, cherrytomaten, gegrilde kip en verse kikkererwtenkiemen toe aan de bladsla-boerenkoolmix.

4
4
  • 50 g geschaafde Parmezaanse kaas
  • 3 el verse caesar-sladressing

Maak de salade af met het Parmezaanse kaasschaafsel en de verse caesar-sladressing. Meng goed door elkaar en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.