Tor­til­la­piz­za's met cho­ri­zo & avo­ca­do

Het lekkerste van maar liefst vier werelden: Italiaanse pizza met een Mexicaanse bodem, gevuld met Spaanse worst én Engelse kaas.

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans bijgerecht Het lekkerste van maar liefst vier werelden: Italiaanse pizza met een Mexicaanse bodem, gevuld met Spaanse worst én Engelse kaas. 4 personen
3 15

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan. Rasp de kaas. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Breng de crème fraîche op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Leg de gordita's op de barbecue en gril ca. 1 min. Neem van de barbecue, bestrooi de gegrilde kant met de geraspte kaas en leg de chorizo erop. Leg de wraps terug op de barbecue, zodat de kaas kan smelten. Dit duurt ca. 2 min.
  3. Schep op elke tortillapizza een lepel crème fraîche en verdeel de avocadoplakjes erover. Besprenkel met de srirachasaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 18 g
  • natrium 1.155 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Tortillapizza's met chorizo & avocado

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­til­la­piz­za's met cho­ri­zo & avo­ca­do

1

Steek de barbecue aan.

2
  • 100 g Cheddar Tophat 48+

Rasp de kaas.

3
  • 1 avocado
  • 125 g crème fraîche

Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Breng de crème fraîche op smaak met peper en eventueel zout.

4
  • 8 gordita's

Leg de gordita's op de barbecue en gril ca. 1 min.

5
  • 100 g chorizo pamplona

Neem van de barbecue, bestrooi de gegrilde kant met de geraspte kaas en leg de chorizo erop.

6

Leg de wraps terug op de barbecue, zodat de kaas kan smelten. Dit duurt ca. 2 min.

7
  • 1 el sriracha sauce

Schep op elke tortillapizza een lepel crème fraîche en verdeel de avocadoplakjes erover. Besprenkel met de srirachasaus. Lekker!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.