Pas­ta­sa­la­de met sa­la­mi en ha­ri­cots verts

De kinderen zullen smullen van deze salade met salami.

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht De kinderen zullen smullen van deze salade met salami. 4 personen
2 44

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Halveer ondertussen de haricots verts en voeg de laatste 6 min. toe aan de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de salami in blokjes en snijd de peterselie grof.
  3. Meng de bruschettatopping, paprika, salami en 2/3 van de peterselie door de pasta en haricots verts en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie en serveer.

combinatietip:

In plaats van zoetzure paprika kun je ook in reepjes gesneden gegrilde paprika gebruiken.

combinatietip:

Lekker met parmezaanflakes; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 1.125 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Pastasalade met salami en haricots verts

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met sa­la­mi en ha­ri­cots verts

1
1
  • 250 g casareccia nr. 88 (pasta)

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 350 g haricots verts

Halveer ondertussen de haricots verts en voeg de laatste 6 min. toe aan de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

3
3
  • 200 g goudsalami
  • 20 g platte peterselie

Snijd ondertussen de salami in blokjes en snijd de peterselie grof.

4
4
  • 195 g bruschettatopping gegrilde groenten
  • 160 g paprika zoetzuur

Meng de bruschettatopping, paprika, salami en 2/3 van de peterselie door de pasta en haricots verts en breng op smaak met peper en eventueel zout.

5
5

Garneer met de rest van de peterselie en serveer.

combinatietip:

In plaats van zoetzure paprika kun je ook in reepjes gesneden gegrilde paprika gebruiken.

combinatietip:

Lekker met parmezaanflakes; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.