Lunch­wrap met aard­bei­en, avo­ca­do en man­go

Volrijp fruit, friszure limoen, koriander en een pittig pepertje. Een explosie van kleur en smaak.

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch Volrijp fruit, friszure limoen, koriander en een pittig pepertje. Een explosie van kleur en smaak. 4 personen
4 40

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de helft van het sap met het rasp, de zuivelspread en de honing. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten.
  2. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm. Besprenkel met de rest van het limoensap. Hak de cashewnoten grof. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de aardbeien, avocado en cashewnoten.
  3. Snijd het steeltje van de rode peper. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de koriander grof. Besmeer de tortillawraps met het zuivelspreadmengsel en beleg met de fruit-notensalade. Bestrooi met de koriander en rode peper.
video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 360 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lunch­wrap met aard­bei­en, avo­ca­do en man­go

1
  • 1 limoen
  • 200 g zuivelspread
  • 2 el honing

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de helft van het sap met het rasp, de zuivelspread en de honing.

2
  • 250 g aardbeien

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten.

3
  • 2 eetrijpe avocado's

Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.

4

Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm. Besprenkel met de rest van het limoensap.

5
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 1 eetrijpe mango

Hak de cashewnoten grof. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de aardbeien, avocado en cashewnoten.

6
  • ½ rode peper

Snijd het steeltje van de rode peper. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

7
  • 15 g koriander
  • 4 tortillawraps

Snijd de koriander grof. Besmeer de tortillawraps met het zuivelspreadmengsel en beleg met de fruit-notensalade.

8

Bestrooi met de koriander en rode peper. Lekker!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.