Noe­dels met gar­na­len & spi­na­zie in ko­kos­saus

Haal Azië snel en simpel in huis.

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Haal Azië snel en simpel in huis. 4 personen
3 18

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het eventuele vocht af.
  2. Voeg de kokos kip, kokosmelk en bloemkool toe aan de spinazie en laat 5 min. koken. Voeg de garnalen toe en kook nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de garnalen en spinazie in kokossaus.

combinatietip:

Lekker met fijngesneden rode peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 1.370 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 5 2015

Noedels met garnalen & spinazie in kokossaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­dels met gar­na­len & spi­na­zie in ko­kos­saus

1
1
  • 2 el zonnebloemolie
  • 300 g spinazie

Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het eventuele vocht af.

2
2
  • 200 g kokos kip
  • 250 ml kokosmelk
  • 350 g bloemkoolroosjes

Voeg de kokos kip, kokosmelk en bloemkool toe aan de spinazie en laat 5 min. koken.

3
3
  • 300 g rauwe gepelde roze garnalen

Voeg de garnalen toe en kook nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 250 g eiernoedels

Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5

Serveer de noedels met de garnalen en spinazie in kokossaus.

combinatietip:

Lekker met fijngesneden rode peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.