Over­night oats

Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt. 4 personen
2 34

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 jampotten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.
  2. Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.
  3. Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan.

bereidingstip:

Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Tip:

Ook lekker om mee te nemen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 70 mg
  • vezels 8 g
Tags

Overnight oats

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Over­night oats

1
  • 4 el kokoschips

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.

2
  • 200 g havermout
  • 4 el goji bessen
  • 2 el ahornsiroop
  • 4 el gebroken lijnzaad
  • 300 ml sinaasappelsap
  • 50 ml citroensap
  • 300 ml kraanwater

Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.

3

Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan. Lekker!

bereidingstip:

Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.