Tos­ti pi­kan­te sand­wich­spread, cham­pig­nons en kaas

Met deze goed belegde tosti’s uit de pan serveer je een stevig lunchgerecht.

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch Met deze goed belegde tosti’s uit de pan serveer je een stevig lunchgerecht. 4 personen
3 10

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Maak de pan schoon. Haal de blaadjes basilicum van de takjes. Bestrijk de sneetjes brood aan 1 kant met de spread. Verdeel de helft van de kaas, het basilicum en de champignons erover. Verdeel de rest van de kaas erover en dek af met de overige sneetjes brood. Bestrijk de tosti’s aan de buitenkant met de rest van de boter. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 3 g
Tags
Pittigheid

Tosti pikante sandwichspread, champignons en kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tos­ti pi­kan­te sand­wich­spread, cham­pig­nons en kaas

1
1
  • 250 g champignons
  • 15 g roomboter

Snijd de champignons in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag.

2
2

Bak de champignons 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Maak de pan schoon.

3
3
  • 15 g basilicum

Haal de blaadjes basilicum van de takjes.

4
4
  • 4 sneetjes boerenwitbrood
  • 180 g paprika & chili spread
  • 75 g geraspte belegen kaas

Bestrijk de sneetjes brood aan 1 kant met de spread. Verdeel de kaas, het basilicum en de champignons erover.

5
5
  • 75 g geraspte belegen kaas
  • 15 g roomboter

Verdeel de kaas erover en dek af met de overige sneetjes brood. Bestrijk de tosti’s aan de buitenkant met de boter.

6
6

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.