Pa­pri­ka-ei­bloe­men

Een simpel en leuk vegetarisch eenpansgerecht.

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch Een simpel en leuk vegetarisch eenpansgerecht. 4 personen
4 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de onderkant van de paprika, snijd vier ringen van ½ cm en doe de paprikaringen in 4 pannetjes. Verdeel de boter over de pannetjes en verhit.
  2. Breek in elke paprikaring een ei. Bak de eieren 12 min. tot het eiwit gestold is.

combinatietip:

Lekker met broccocress (bakje, koelvers) en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 85 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Paprika-eibloemen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pa­pri­ka-ei­bloe­men

1
1
  • 1 rode paprika
  • 25 g boter

Verwijder de onderkant van de paprika, snijd vier ringen van ½ cm en doe de paprikaringen in 4 pannetjes. Verdeel de boter over de pannetjes en verhit.

2
2
  • 4 vrije uitloop eieren

Breek in elke paprikaring een ei. Bak de eieren 12 min. tot het eiwit gestold is.

combinatietip:

Lekker met broccocress (bakje, koelvers) en peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.