Far­f­al­le met groen­ten en hüt­ten­kä­se

(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
  2. Snijd ondertussen de chorizo in halve plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur uit. Schep regelmatig om.
  3. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Neem de chorizo uit de pan en leg op een bord. Bak de courgette, ui en pesto 3 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  4. Schep de andijvie erdoor en neem de pan van het vuur. Meng de groenten met de chorizo door de pasta. Verdeel de hüttenkäse erover en serveer. Lekker met een partje citroen.
video

Snij­den

Instructievideo - 02:22 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 1.228 mg
  • vezels 5 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Farfalle met groenten en hüttenkäse

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Far­f­al­le met groen­ten en hüt­ten­kä­se

1
1
  • 300 g farfalle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.

2
2
  • 250 g chorizo

Snijd ondertussen de chorizo in halve plakjes.

3
3

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur uit. Schep regelmatig om.

4
4
  • 1 courgette

Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Neem de chorizo uit de pan en leg op een bord.

5
5
  • 150 g gesneden ui
  • 2 el arrabbiata pesto

Bak de courgette, ui en pesto 3 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

6
6
  • 250 g fijngesneden andijvie

Schep de andijvie erdoor en neem de pan van het vuur. Meng de groenten met de chorizo door de pasta.

7
7
  • 200 g hüttenkäse

Verdeel de hüttenkäse erover en serveer. Lekker met een partje citroen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.