Peer-spi­na­zie-gem­bersmoot­hie

Drankje met pit

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans ontbijt Drankje met pit 4 personen
3 21

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • blender of keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de peren in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukken. Schil de gember en snijd in stukjes. Doe de peren, druiven en gember in de blender. Schenk de yoghurt erbij en mix 2 min.
  2. Haal de blaadjes munt van de takjes, voeg met de spinazie toe aan de blender en mix 2 min. Schenk de smoothie in 4 glazen.

bewaartip:

Je kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer door voor het serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 33 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Peer-spinazie-gembersmoothie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peer-spi­na­zie-gem­bersmoot­hie

1
1
  • 2 eetrijpe peren
  • 2 cm verse gember

Snijd de peren in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in stukken. Schil de gember en snijd in stukjes.

2
2
  • 150 g pitloze witte druiven
  • 200 g extra milde yoghurt

Doe de peren, druiven en gember in de blender. Schenk de yoghurt erbij en mix 2 min.

3
3
  • 2 takjes munt
  • 150 g spinazie

Haal de blaadjes munt van de takjes, voeg met de spinazie toe aan de blender en mix 2 min. Schenk de smoothie in 4 glazen.

bewaartip:

Je kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer door voor het serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.