Op­per­de­pop: ge­bak­ken ba­naan met va­nil­le­kwark 10-12 mnd

Een absolute favoriet onder baby’s, want banaan is lekker zoet en zacht.

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
kindergerecht Een absolute favoriet onder baby’s, want banaan is lekker zoet en zacht. 1 stuks
3 2

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pel de banaan en snijd in plakjes. Bestuif de plakjes aan beide kanten met de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes banaan aan beide kanten goudbruin. Neem uit de pan en leg op bordjes. Schep de vanillekwark ernaast.

Tip:

Bron: Opperdepop 2006, Albert Heijn.

Tip:

Maak dit nagerecht met 2 bananen en wat meer vanillekwark, zodat je er met het hele gezin van kunt eten.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 16 mg
  • vezels 1 g
Tags

Opperdepop: gebakken banaan met vanillekwark 10-12 mnd

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Op­per­de­pop: ge­bak­ken ba­naan met va­nil­le­kwark 10-12 mnd

1
1
  • ½ banaan
  • 2 el bloem

Pel de banaan en snijd in plakjes. Bestuif de plakjes aan beide kanten met de bloem.

2
2
  • ½ el boter

Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes banaan aan beide kanten goudbruin.

3
3
  • 2 el vanillekwark

Neem uit de pan en leg op bordjes. Schep de vanillekwark ernaast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.