Wa­fels met kar­de­mom-gem­ber­room

Scandinavisch toetje met room, kruiden en bessen.

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
scandinavisch nagerecht Scandinavisch toetje met room, kruiden en bessen. 4 personen
3 23

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de slagroom met de gemalen kardemom, gemalen gember en de kristalsuiker stijf. Verdeel over de wafels, garneer met de blauwe bessen en serveer direct.

video

Slag­room klop­pen

Instructievideo - 01:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 175 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Wafels met kardemom-gemberroom

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wa­fels met kar­de­mom-gem­ber­room

1
1
  • 125 ml slagroom
  • 1 tl gemalen kardemom
  • 1 tl gemalen gember
  • ½ el fijne kristalsuiker
  • 4 Luikse wafels
  • 75 g blauwe bessen

Klop de slagroom met de gemalen kardemom, gemalen gember en de kristalsuiker stijf. Verdeel over de wafels, garneer met de blauwe bessen en serveer direct.

Slagroom kloppen

Instructievideo

01:31 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.