Man­go-ko­kos­ijs

Eén hapje proeven en dit tropische ijs van zachte mango en frisse limoen komt ongetwijfeld in je toetjes-top 10.

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Eén hapje proeven en dit tropische ijs van zachte mango en frisse limoen komt ongetwijfeld in je toetjes-top 10. 4 personen
2 18

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Pers de limoen uit. Meng de mangoblokjes, poedersuiker, coconut cream en het limoensap in een diepvriesbakje en zet 5 uur in de vriezer.
  2. Doe het bevroren mangomengsel in de kom van de keukenmachine en maal in 2 min. tot ijs. Doe terug in het bakje en zet nog 3 uur in de vriezer. Lekker met chilivlokken of geraspte kokos.

combinatietip:

Lekker met chilivlokken of geraspte kokos.

video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 20 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Mango-kokosijs

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Man­go-ko­kos­ijs

1
1
  • 4 mango's

Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes.

Mango snijden

Instructievideo

01:02 min.

2
2
  • 1 limoen
  • 2 el poedersuiker
  • 165 ml coconut cream

Pers de limoen uit. Meng de mangoblokjes, poedersuiker, coconut cream en het limoensap in een diepvriesbakje en zet 5 uur in de vriezer.

3
3

Doe het bevroren mangomengsel in de kom van de keukenmachine en maal in 2 min. tot ijs. Doe terug in het bakje en zet nog 3 uur in de vriezer.

combinatietip:

Lekker met chilivlokken of geraspte kokos.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.