Tor­til­la­wraps met adu­ki­bo­nen, avo­ca­do­mas­car­po­ne en to­maat

De mascarpone met limoen en avocado maakt deze wraps lekker fris.

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht De mascarpone met limoen en avocado maakt deze wraps lekker fris. 4 personen
2 21

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de adukibonen in een kom en schenk er zo veel water over tot ze onder staan. Laat de bonen 8 uur weken. Giet af. Kook de bonen in een ruime pan met water en het bouillontablet in 40 min. gaar. Vul het water aan als de pan dreigt droog te koken.
  2. Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de helft van het avocadovruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Halveer de tomaten. Meng de avocadoblokjes en tomaat met het limoenrasp- en 1 el -sap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Pureer met de staafmixer de andere helft van het avocadovruchtvlees met de mascarpone chilidip. Rasp de kaas. Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Giet de bonen af. Leg de wraps op een schaal en zet er schaaltjes naast met de adukibonen, tomaten-avocodosalade, avocado-mascarpone, geraspte kaas en sla.

serveertip:

Lekker met koriander.

video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 960 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 49 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 1.375 mg
  • vezels 16 g
Tags
Ook te zien in

Tortillawraps met adukibonen, avocadomascarpone en tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­til­la­wraps met adu­ki­bo­nen, avo­ca­do­mas­car­po­ne en to­maat

1
1
  • 250 g adukibonen

Doe de adukibonen in een kom en schenk er zo veel water over tot ze onder staan. Laat de bonen 8 uur weken. Giet af.

2
2
  • 1 runderbouillontablet

Kook de bonen in een ruime pan met water en het bouillontablet in 40 min. gaar. Vul het water aan als de pan dreigt droog te koken.

3
3
  • 2 avocado's

Snijd ondertussen de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil.

4
4
  • 1 limoen
  • 360 g tomatenmix

Snijd de helft van het avocadovruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Halveer de tomaten.

5
5

Meng de avocadoblokjes en tomaat met het limoenrasp- en 1 el -sap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

6
6
  • 200 g mascarpone chilidip
  • 150 g Cheddar Tophat 48+

Pureer met de staafmixer de andere helft van het avocadovruchtvlees met de mascarpone chilidip. Rasp de kaas.

7
7
  • 8 tortillawraps

Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Giet de bonen af.

8
8
  • 75 g veldsla

Leg de wraps op een schaal en zet er schaaltjes naast met de adukibonen, tomaten-avocodosalade, avocado-mascarpone, geraspte kaas en sla.

serveertip:

Lekker met koriander.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.