Meer­za­den met fri­can­deau, pes­to & to­maat

Lekker mediterraan lunchen: Liefde & Passiebrood met zonnig beleg.

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch Lekker mediterraan lunchen: Liefde & Passiebrood met zonnig beleg. 2 personen
3 2

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 4 boterhammen van het AH Liefde & Passie meerzadenbrood. Halveer de romaatjes. Bestrijk de boterhammen met de pesto en beleg met de fricandeau en romaatjes. Bestrooi met peper.

combinatietip:

Lekker met rucola

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.370 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Meerzaden met fricandeau, pesto & tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meer­za­den met fri­can­deau, pes­to & to­maat

1
1
  • 1 meerzadenbrood
  • 8 romaatjes

Snijd 4 boterhammen van het AH Liefde & Passie meerzadenbrood. Halveer de romaatjes.

2
2
  • 125 g groene pesto
  • 100 g gebraden fricandeau

Bestrijk de boterhammen met de pesto en beleg met de fricandeau en romaatjes. Bestrooi met peper.

combinatietip:

Lekker met rucola

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.