Brood­je vis­stick met kool­sa­la­de

Zo'n lekker broodje, dan willen je kinderen ook best wat salade eten!

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht Zo'n lekker broodje, dan willen je kinderen ook best wat salade eten! 4 personen
3 37

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.
  2. Meng ondertussen de rodekool, spitskool, dille, cranberry’s en de rest van de olie in een grote schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Snijd de broodjes open en verdeel de botersla en vissticks erover. Serveer met de dressing en koolsalade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 650 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Broodje visstick met koolsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je vis­stick met kool­sa­la­de

1
1
  • 2 el arachideolie
  • 12 vissticks

Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de vissticks in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

2
2
  • 300 g gesneden rodekool
  • 300 g gesneden spitskool
  • 1 el gedroogde dille
  • 2 el gedroogde cranberry's
  • 1 el arachideolie

Meng ondertussen de rodekool, spitskool, dille, cranberry’s en de olie in een grote schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
3
  • 4 sesambollen
  • 100 g botersla
  • 4 el bieslooksladressing

Snijd de broodjes open en verdeel de botersla en vissticks erover. Serveer met de dressing en koolsalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.