Ta­leg­gi­o­to­s­ti

Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto.

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto. 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd het brood in 8 sneetjes en de taleggio in 8 repen. Snijd de tomaten in repen. Besmeer het brood aan 1 kant met boter.
  2. Bestrijk 4 sneetjes aan de andere kant elk met 1/2 el pestospread en beleg met kip, taleggio en tomaat. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar buiten.
  3. Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de rest van de pestospread.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 17 g
  • natrium 1.455 mg
  • vezels 5 g
Tags

Taleggiotosti

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­leg­gi­o­to­s­ti

1
1
  • ½ ongesneden meergranen brood
  • 180 g taleggio
  • 140 g pomodori al forno e capperi

Snijd het brood in 8 sneetjes en de taleggio in 8 repen. Snijd de tomaten in repen.

2
2
  • 50 g boter

Besmeer het brood aan 1 kant met boter.

3
3
  • 90 g pestospread
  • 100 g gerookte kipreepjes

Bestrijk 4 sneetjes aan de andere kant elk met ½ el pestospread en beleg met kip, taleggio en tomaat.

4
4

Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar buiten.

5
5

Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de rest van de pestospread.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.