Cho­co­pan­nen­koek­jes met marsh­mal­lows

Mini-pannenkoekjes met lekker veel zoet bovenop.

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Mini-pannenkoekjes met lekker veel zoet bovenop. 4 personen
3 8

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Vet de gourmetpannetjes in met wat boter. Schep 1 el beslag in elk pannetje. Keer de pannenkoekjes zodra het beslag is gestold (na ca. 4 min.) en de onderkant goudbruin is.
  3. Bestrooi de pannenkoekjes met de hagelslag en leg daarop een marshmallow. Bak de pannenkoekjes totdat de marshmallow smelt. Strooi er de suikerpinda’s over en serveer. Maak zo ook de rest van de pannenkoekjes.

bereidingstip:

Je kunt de pannenkoekenmix 2 uur van tevoren maken. Bewaar de fles afgesloten in de koelkast. Schud voor gebruik.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 105 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Chocopannenkoekjes met marshmallows

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cho­co­pan­nen­koek­jes met marsh­mal­lows

1
1
  • 135 g pannenkoekenmix voor gourmet
  • 200 ml halfvolle melk

Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 el boter

Vet de gourmetpannetjes in met wat boter. Schep 1 el beslag in elk pannetje.

3
3

Keer de pannenkoekjes zodra het beslag is gestold (na ca. 4 min.) en de onderkant goudbruin is.

4
4
  • 50 g extra grote kersthagel met gele sterren en groene kerstboompjes
  • 50 g marshmallows

Bestrooi de pannenkoekjes met de hagelslag en leg daarop een marshmallow.

5
5
  • 50 g suikerpinda's

Bak de pannenkoekjes totdat de marshmallow smelt. Strooi er de suikerpinda’s over en serveer. Maak zo ook de rest van de pannenkoekjes.

bereidingstip:

Je kunt de pannenkoekenmix 2 uur van tevoren maken. Bewaar de fles afgesloten in de koelkast. Schud voor gebruik.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.