Mi­ni­wraps met sho­ar­ma

Lekkere snack: kleine wraps gevuld met minishoarma, ijsbergsla, paprika én knoflooksaus.

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Lekkere snack: kleine wraps gevuld met minishoarma, ijsbergsla, paprika én knoflooksaus. 4 personen
2 9

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • gourmetstel
  • 4 cocktailprikkers

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de paprika in dunne repen.
  2. Bak de shoarma in een gourmetpannetje in ca. 5 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Bak ondertussen de miniwraps op de grillplaat van het gourmetstel in 2 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de wraps.
  3. Verdeel de wraps over de borden. Beleg ze in het midden met een paar blaadjes ijsbergsla en wat reepjes paprika. Verdeel de shoarma en de knoflooksaus erover. Vouw de onderkant van de wrap naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.

bereidingstip:

Je kunt de paprika ’s ochtends al in dunne repen snijden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 420 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Miniwraps met shoarma

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni­wraps met sho­ar­ma

1
1
  • ½ rode paprika

Snijd de paprika in dunne repen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

2
2
  • 150 g minishoarma

Bak de shoarma in een gourmetpannetje in ca. 5 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

3
3
  • 4 minigourmetwraps

Bak ondertussen de miniwraps op de grillplaat van het gourmetstel in 2 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de wraps.

4
4
  • 50 g ijsbergsla
  • 4 el knoflooksaus

Verdeel de wraps over de borden. Beleg ze in het midden met een paar blaadjes ijsbergsla en wat reepjes paprika. Verdeel de shoarma en knoflooksaus erover.

5
5

Vouw de onderkant van de wrap naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.

bereidingstip:

Je kunt de paprika ’s ochtends al in dunne repen snijden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.