Mi­ni­pi­ta's met mi­ni­tan­door­i­worst­jes

Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect. 4 personen
2 4

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.
  2. Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.
  3. Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.
  4. Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.

bereidingstip:

Je kunt de wortel-rozijnensalsa 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 830 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Minipita's met minitandooriworstjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni­pi­ta's met mi­ni­tan­door­i­worst­jes

1
1
  • 150 g worteltjes geschrapt
  • 150 g mais
  • 3 el zoete chilisaus
  • 20 g rozijnen

Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.

Brunoise snijden

Instructievideo

00:38 min.

2
2
  • 150 g minitandooriworstjes

Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.

3
3
  • 4 minipitabroodjes

Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.

4
4

Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.

bereidingstip:

Je kunt de wortel-rozijnensalsa 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.