No­ten-pad­den­stoe­len­brood

Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 325 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 45 min. oventijd
(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van. 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie. Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm. Pers de mandarijn uit.
  3. Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla. Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.
  4. Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade. Serveer het brood met de salade.
video

Pad­den­stoe­len schoon­ma­ken

Instructievideo - 01:30 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 735 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Noten-paddenstoelenbrood

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

No­ten-pad­den­stoe­len­brood

1
1
  • 1 vega noten-paddenstoelenbrood

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 20 g platte peterselie
  • 1 bakje cressmint anijs
  • 12½ g bieslook
  • 1 persmandarijn

Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie. Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm. Pers de mandarijn uit.

3
3
  • 2 tl gedroogde dragon
  • 80 g jonge bladsla met veldsla
  • 1 el truffelolie

Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla. Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.

4
4
  • 50 g Parmezaanse kaas

Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade. Serveer het brood met de salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.