Kaas­plank met vij­gen­brood

Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes!

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes! 6 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd het basilicum en de cranberry’s heel fijn. Meng met de olie en breng op smaak met peper. Dep de mozzarella droog en steek in elk bolletje een amandel. Rol de bolletjes door het basilicum-cranberrymengsel en druk goed aan.
  2. Serveer met de andere kazen en het vijgenbrood.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 315 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Kaasplank met vijgenbrood

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kaas­plank met vij­gen­brood

1
1
  • 15 g basilicum
  • 50 g cranberry's
  • 1 el extra vierge olijfolie

Snijd het basilicum en de cranberry’s heel fijn. Meng met de olie en breng op smaak met peper.

2
2
  • 150 g minimozzarella
  • 20 ovenroasted amandelen

Dep de mozzarella droog en steek in elk bolletje een amandel. Rol de bolletjes door het basilicum-cranberrymengsel en druk goed aan.

3
3
  • 215 g gevulde brie met zwarte truffel
  • 1 pot Stilton in jar
  • 150 g emmentaler
  • 200 g vijgenbrood

Serveer met de andere kazen en het vijgenbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.