Groen­te­pan­ne­tje met ge­rook­te kip

In een kwartier klaar met koken, want alles is al gesneden.

(313)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht In een kwartier klaar met koken, want alles is al gesneden. 4 personen
2 313

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een wok op laag vuur en laat het Hollands groentepannetje in 4 min. ontdooien. Doe ondertussen de kapucijners in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
  2. Draai het vuur onder de wok hoog en roerbak de groenten, kapucijners, zilveruitjes en kerriepoeder 4 min. Voeg de laatste minuut de kipreepjes toe. Neem de wok van het vuur en schep de andijvie erdoor. Serveer direct.

combinatietip:

Lekker met piccalilly en knapperig brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 855 mg
  • vezels 15 g
Tags
Ook te zien in

Groentepannetje met gerookte kip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groen­te­pan­ne­tje met ge­rook­te kip

1
  • 450 g Hollands groentepannetje

Verhit een wok op laag vuur en laat het Hollands groentepannetje in 4 min. ontdooien.

2
  • 800 g kapucijners

Doe ondertussen de kapucijners in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

3
  • 170 g zilveruitjes zoetzuur
  • 2 tl kerriepoeder

Draai het vuur onder de wok hoog en roerbak de groenten, kapucijners, zilveruitjes en kerriepoeder 4 min.

4
  • 250 g gerookte kipreepjes
  • 250 g gesneden andijvie

Voeg de laatste minuut de kipreepjes toe. Neem de wok van het vuur en schep de andijvie erdoor.

5

Serveer direct. Lekker!

combinatietip:

Lekker met piccalilly en knapperig brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.