La­sag­ne met to­ma­ten­saus

Deze lasagne maak je in 5 minuten en dan doet de oven de rest.

(116)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Deze lasagne maak je in 5 minuten en dan doet de oven de rest. 4 personen
2 116

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal (30 x 20 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in plakjes van ½ cm.
  2. Vet de ovenschaal in. Leg 4 lasagnebladen onder in de schaal. Schenk 1/3 van de tomatensaus erover. Verdeel de helft van de courgette, de helft van de ham en de helft van de zuivelspread over de saus. Breng op smaak met peper. Dek af met lasagnevellen. Herhaal met de saus, courgette, ham en zuivelspread en dek af met de rest van de lasagnevellen.
  3. Verdeel de rest van de tomatensaus en de gemalen kaas erover en bak ca. 35 min. in het midden van de oven.

combinatietip:

Lekker met basilicum en een rucolasalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 1.525 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Lasagne met tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

La­sag­ne met to­ma­ten­saus

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 500 g courgette

Snijd de courgette in plakjes van ½ cm.

3
3
  • 250 g lasagnebladen

Vet de ovenschaal in. Leg 4 lasagnebladen onder in de schaal.

4
4
  • 230 g sugocasa erbe (tomatensaus)

Schenk de tomatensaus erover.

5
5
  • 100 g hamreepjes julienne
  • 100 g zuivelspread light bieslook

Verdeel de helft van de courgette, de ham en zuivelspread over de saus.

6
6

Breng op smaak met peper.

7
7

Dek af met lasagnevellen.

8
8
  • 230 g sugocasa erbe (tomatensaus)
  • 100 g hamreepjes julienne
  • 100 g zuivelspread light bieslook

Herhaal met de saus, courgette, ham en zuivelspread en dek af met de rest van de lasagnevellen.

9
9
  • 230 g sugocasa erbe (tomatensaus)
  • 175 g gemalen milde kaas 48+

Verdeel de rest van de tomatensaus en de gemalen kaas erover en bak ca. 35 min. in het midden van de oven.

combinatietip:

Lekker met basilicum en een rucolasalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.