Ha­ring in to­ma­ten-ma­d­ei­ra­saus op brood

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sjalotjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Augurken in plakjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Sjalot, augurk, olijven en haring met saus mengen. Tot gebruik in koelkast zetten. Stokbrood in 4 stukken snijden. Elk stuk in lengte halveren. Stukken brood roosteren onder grill. Intussen komkommer wassen en in plakjes schaven. Komkommer mengen met dille en knoflooksaus en op smaak brengen met zout. Salade over vier borden verdelen. Stokbrood ernaast leggen. Haringmengsel over brood verdelen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.