Kalfs­vlees­ra­gout met kaas

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Ragout verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosuitjes door ragout scheppen. Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker. Ragout garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.