Ge­bak­ken schol met vers fruit

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kiwi's schillen en in plakjes snijden. Druiven van tros plukken en wassen. Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Fruit mengen. In grote koekenpan boter verhitten. Schollen bakken volgens gebruiksaanwijzing. Schollen uit pan nemen en warmhouden. Fruit in achtergebleven vet ca. 2 minuten bakken. Sla met dressing mengen. Schollen over vier borden verdelen en fruit erover scheppen. Serveren met frites en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.010 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 114 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.