Boeuf bour­guig­non

(93)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
2 93

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schalen boeuf bourguignon na elkaar verwarmen in magnetron, volgens gebruiksaanwijzing. Intussen krieltjes in ca. 8 minuten gaar koken. Rode kool bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn knippen en over krieltjes strooien. Boeuf bourguignon serveren met krieltjes en rode kool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.