Ge­hakt­scho­tel met ba­naan

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 650 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 5 min. wachten
(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In pan boter verhitten en gehakt rul bakken. Ui en paprika toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Gehaktmix en 0,35 liter water toevoegen, geheel nog ca. 2 minuten laten sudderen. Bananen pellen en schuin in plakjes snijden. Gehaktmengsel in ovenschaal scheppen. Plakjes banaan erover verdelen. Afdekken met aardappelschijfjes en bestrooien met kaas. Onder grill in ca. 5 minuten goudbruin gratineren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.