Oos­ter­se kool met sa­te­bal­le­tjes

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Gemberwortel schillen en raspen. Balletjes met saus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten en ui fruiten. Kool en gember toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met laos, zout en peper. Mihoen, kool en sateballetjes over vier borden verdelen. Garneren met seroendeng.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 950 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 53 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.