Frank­fur­ter­spie­sen met fri­tes

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frites frituren volgens gebruiksaanwijzing. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen tuinerwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten wassen. Worsten in stukjes van ca. 4 cm snijden. Elk stukje in lengte tot helft insnijden. Plakjes kaas in stukjes snijden die even lang zijn als stukjes worst. In elk stukje worst dubbel plakje kaas steken en omwikkelen met ontbijtspek. Om en om aan iedere satépen 3 stukjes worst en 2 cherrytomaten prikken. Spiesen ca. 7 minuten grillen, halverwege baktijd omdraaien. Serveren met frites, tuinerwten en curryketchup.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.185 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 111 g
  • vet 65 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.