Spa­ghet­ti met cour­get­te en ta­pe­na­de

Wie lust er geen spaghetti? Deze variant bevat knapperige groente en garnalen, en is ook nog eens supersnel klaar.

(111)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Wie lust er geen spaghetti? Deze variant bevat knapperige groente en garnalen, en is ook nog eens supersnel klaar. 4 personen
3 111

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de courgettes schoon, snijd in plakjes en vervolgens in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de ccourgettereepjes ca. 4 min.
  2. Voeg de tapenade en garanderen toe, roerbak het geheel nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spaghetti met saus. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 38-39

Spaghetti met courgette en tapenade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met cour­get­te en ta­pe­na­de

1
1
  • 300 g spaghetti
  • 2 courgette
  • 3 el olijfolie

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de courgettes schoon, snijd in plakjes en vervolgens in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de ccourgettereepjes ca. 4 min.

2
2
  • 125 g mediterrane tapenade
  • 200 g jumbogarnalen

Voeg de tapenade en garnalen toe, roerbak het geheel nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spaghetti met saus. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.