Snel­le wok­scho­tel

Beetje haast vanavond? Dit roerbakgerecht is supersnel klaar (en superlekker).

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht Beetje haast vanavond? Dit roerbakgerecht is supersnel klaar (en superlekker). 4 personen
2 55

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de wokgroenten uitlekken. Was de paprika's, en snijd in dunne reepjes. Breng in een pan het water aan de kook. Verhit in een wok de olie. Roerbak de kip ca. 3 min.
  2. Voeg de paprika toe, bak ca. 2 min. mee. Schep de wolgroenten erdoor, bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en het water toe, verhit nog 2 min. Verwarm intussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Schep de noodles in de wok, verwarm het geheel goed. Garneer met cashewnoten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 38-39

Snelle wokschotel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snel­le wok­scho­tel

1
1
  • 400 g groentemix
  • 2 rode paprika's
  • 2 liter water
  • 3 el zonnebloemolie
  • 335 g kipfiletblokjes

Laat de wokgroenten uitlekken. Was de paprika's, en snijd in dunne reepjes. Breng in een pan het water aan de kook. Verhit in een wok de olie. Roerbak de kip ca. 3 min.

2
2
  • 200 g zwarte bonen roerbaksaus
  • 2 el water
  • 300 g ei noodles

Voeg de paprika toe, bak ca. 2 min. mee. Schep de wolgroenten erdoor, bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en het water toe, verhit nog 2 min. Verwarm intussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 75 g ongezouten cashewnoten

Schep de noodles in de wok, verwarm het geheel goed. Garneer met cashewnoten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.