Bou­log­ne­bol­len met roer­ei en ham

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ham in reepjes snijden. Bieslook in stukjes knippen. Boulognebollen op rooster leggen en in ca. 8 minuten afbakken. In kom eieren loskloppen met melk en op smaak brengen met zout en peper. Kapjes van warme boulognebollen snijden en broodkruim eruit plukken (kruim wordt verder niet gebruikt). In koekenpan boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend laten stollen. Pan van vuur nemen. Hamreepjes en bieslook door roerei mengen. Mengsel in boulognebollen scheppen en kapje er weer op zetten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.