Ge­gril­de fo­cac­cia met gei­ten­kaas en ker­vel­sla

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sjalotjes pellen en snipperen. Dressing kloppen van 6 eetlepels olie, citroensap en zout en peper naar smaak. Sjalotjes door dressing mengen. Dikke steeltjes van kervel verwijderen, kervel grof hakken. In schaal kervel door sla mengen. Focaccia's doormidden snijden. Broodhelften aan beide zijden met rest van olie bestrijken. Grillpan verhitten. Focaccia in porties aan beide zijden krokant grillen. Geitenkaas over 3 gegrilde focacciahelften verbrokkelen. Dressing door sla mengen. Beetje salade voor garnering achterhouden, rest over geitenkaas verdelen. Belegde lagen focaccia op elkaar stapelen en afdekken met laatste broodhelft. Voorzichtig aandrukken en 'clubsandwich' diagonaal twee keer doormidden snijden. Sandwichdriehoekjes over vier borden verdelen en rest van salade ernaast scheppen. Garneren met zwarte olijven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.